preskoči na sadržaj

Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb

Login
Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Samovrednovanje
Anketa
Bolje učimo na:



Forum
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Izvještaj s Pohorja
Autor: Boris Srećković, 7. 10. 2014.

Četvorica naših učenika u pratnji stručnog učitelja kuharstva Mladena Marušića sudjelovali su u projektu ˇMove your body and cook for your soul.ˇ Projekt je organizirala Slovenska škola za ugostiteljstvo i turizam Maribor u suradnji sa školama iz Villacha i Splita Projek je bio pod pokroviteljstvom Europske unije.

Cilj je bio pokrenuti svijest o zdravoj i sezonskoj prehrani i poticaj mladima da se kreću i bave sportom.

Kroz igre, druženje, kuhanje, smo poticali korištenje stranih jezika, pogotovo engleskog.

U samom projektu smo i prezentirali lijepotu Hrvatske kuhinje te tako kolegama iz Slovenije i Austrije pripremili: Salatu od hobotnice, Dalmatinsku pašticadu i Pisanicu stubicu sa prilogom njoki, te za desert Splitsku tortu.

Na samome kraju u Zagreb smo se vratili obogačeni novim prijateljima, novim iskustvima, te velikim brojem novih recepata. :)

 

Petar Tisaj i Toni Grgić






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju